ДОХОДИ І ВИДАТКИ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ У ВІТЧИЗНЯНІЙ ТА МІЖНАРОДНІЙ ОБЛІКОВІЙ ПРАКТИЦІ - Кравченко, Олена Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблемні питання щодо сутності доходів і видатків бюджетних установ, їх визнання, а також визначення фінансових результатів у вітчизняній та міжнародній обліковій практиці.