ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ З ОБЛІКУ ВИТРАТ В БУДІВНИЦТВІ - Задорожний, Зеновій Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізований зміст Методичних рекомендацій з формування собівартості будівельно-монтажних робіт, затверджених наказом Державного комітету України з будівництва і архітектури від 16 лютого 2004 року №30, дано пропозиції з його вдосконалення.