УДОСКОНАЛЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ОСНОВІ ЙОГО ГАРМОНІЗАЦІЇ - Дерун, Іван Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено і запропоновано шляхи удосконалення бухгалтерського обліку основних засобів. Основну увагу приділено дискусійним питанням обліку основних засобів, утримуваних для продажу, нарахування амортизації, проведення переоцінки основних засобів, гармонізації обліку основних засобів із міжнародними стандартами.