ТЕОРІЯ КОНТРОЛЮ: НЕОБХІДНІСТЬ НОВИХ ПІДХОДІВ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються проблеми нових підходів у формуванні теорії господарського контролю на макро- й мікрорівні та пропонуються теми для подальших досліджень.