НЕОБОРОТНІ АКТИВИ В СИСТЕМІ КРУГООБОРОТУ КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Борисюк, О. С. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Уточнено визначення “необоротних активів”. Розкрито місце необоротних активів в системі кругообороту капіталу підприємства. Проаналізована структура необоротних активів у розрізі видів економічної діяльності в Україні протягом 2000-2008 років.