ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ: ЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИКА ЗДІЙСНЕННЯ - Банасько, Тетяна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні питання економічного аналізу використання нематеріальних активів. Описано методики проведення та дана характеристик основних етапів аналізу використання нематеріальних об’єктів. Визначено проблеми аналізу невідчутних активів та запропоновані шляхи їх вирішення.