“СТАТИСТИЧНЕ ОЦIНЮВАННЯ ДЕМОГРАФIЧНИХ ПОКАЗНИКIВ НАСЕЛЕННЯ СIЛЬСЬКОI МIСЦЕВОСТI ЖИТОМИРЩИНИ” - Рудницький, Л. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячена статистичному дослідженню демографічних показників сільського населення Житомирської області. Дана характеристика явищам та змінам, які впливають на збільшення населення Поліського регіону.