СУТНІСТЬ ТА СКЛАД ВИТРАТ ПІДСОБНО-ДОПОМІЖНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ - Боїла, Л. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Висвітлено особливості формування витрат підсобно-допоміжної діяльності залізничного транспорту, визначено їх склад та порядок обліку. Розглянуто найбільш суттєві недоліки з даного питання, запропоновано шляхи їх вирішення.