ІНВЕСТИЦІЙНА ПОЛІТИКА УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ЄВРО ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРІОРИТЕТІВ УКРАЇНИ - Бреус, С. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Приділено увагу вдосконаленню інвестиційної політики України задля підтримки та розвитку взаємовигідних зовнішньоекономічних відносин України з країнами ЄС.