ПРИВАТНІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОСНОВА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ - Янковська, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено порівняльний аналіз ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств Житомирської області різних організаційно-правових форм. Обґрунтовано вибір приватних сільськогосподарських підприємств як об’єкта дослідження управління інноваційними процесами.