ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТ У ДІЯЛЬНОСТІ БЮДЖЕТНИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ - Щербаченко, Людмила Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання необхідності планування фінансової діяльності бюджетних установ для визначення джерел фінансування.