ВПЛИВ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ІНВЕСТИЦІЙНУ ПРИВАБЛИВІСТЬ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Шваб, Людмила Іллівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано актуальність використання трудового потенціалу промислових підприємств Житомирської області з позицій його впливу на основні позитивні й негативні тенденції економічного розвитку та інвестиційну привабливість в умовах фінансової кризи.