ЗМІСТОВНА СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “СТРАТЕГІЯ ПІДПРИЄМСТВА”: СУПЕРЕЧНОСТІ ПОГЛЯДІВ - Трухан, Олександр Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Представлено критичний огляд існуючих у фаховій літературі підходів до визначення терміну “стратегія”, що дає можливість уточнити і поглибити його сутність і обґрунтувати сучасну модель стратегічного управління підприємством.