ВПЛИВ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ВИРОБНИЦТВА НА МЕТОДИКУ І ОРГАНІЗАЦІЮ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ - Титенко, Лариса Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано вплив організаційно-технологічних особливостей виробництва лікарських засобів на методику і організацію обліку виробничих запасів. Дані практичні рекомендації по удосконаленню обліку виробничих запасів на підприємствах фармацевтичної промисловості.