ЕКОЄМНІСТЬ І ЕКОЛОГІЧНИЙ РИЗИК В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ АПК ЖИТОМИРЩИНИ - Тарасова, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Дослідження присвячено поглибленому вивченню методологічних аспектів екоємності агровиробництва, оцінці екоємності бонітету, оцінці впливу екологічного стану земельних ресурсів на ефективну родючість грунту й продуктивну здатність земель, а також оцінці ризику втрати ефективної родючості і якості грунту, ризику підвищення екоємності бонітету.