ДЕЯКІ ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Протасова, Лариса Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто моделі процесу стратегічного планування, рекомендовані вітчизняними та зарубіжними вченими. Визначені основні етапи процесу стратегічного планування діяльності та розвитку підприємства.