КОНЦЕПЦІЯ АКТИВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА - Писаренко, Б. А.; Проценко, Н. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються методологічні основи формування концепції активної організації виробництва. Обґрунтовується об’єктивна необхідність переходу від механістичної концепції виробництва до активної . Викладені принципи активної організації виробництва.