ПЛАТА ЗА ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ПІД ЖИТЛОВИМ ФОНДОМ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Остапчук, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкриваються актуальні питання облікового відображення плати за земельні ділянки населених пунктів під житловим фондом.