РИЗИКИ В СИСТЕМІ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ - Мостенська, Тетяна Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються ризики в системі антикризового управління, основні стратегії антикризового управління та методи управління ризиками.