МОНІТОРИНГ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА - Мороз, Юлія Юзефівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджуються питання теорії, методології і практики моніторингу спеціалізації в сільському господарстві.