ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРАНСПОРТНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ - Кучменко, Віталій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто стан та проблеми ефективності регіонального функціонування пасажирського автотранспорту у сучасних трансформаційних умовах господарювання.