УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ - Крушельницька, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні принципи і напрямки формування системи управління витратами, як основи раціонального використання ресурсів і оптимізації витрат на підприємстві.