МОТИВАЦІЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Костюк, Т. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано літературні джерела щодо визначення терміну “мотивація”. Розкрито основні проблеми мотивації інноваційної діяльності підприємств. Здійснено огляд стану інноваційної діяльності підприємств, а також визначено основні причини стримування інноваційного процесу в Україні. Визначено перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні та основні перешкоди щодо реалізації даного процесу.