СУТНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Касьян, З. Е.; Воронкова, Т. Є. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано сутність поняття “інновація”. Визначено місце інновацій в сучасній економічній системі та результати їх запровадження. Розглянуто поняття інноваційного потенціалу підприємства та його основні складові. Проаналізовано джерела фінансування інноваційних заходів підприємств України.