ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Денисенко, М. П.; Воронкова, Т. Є. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено ряд факторів низького рівня інвестиційного потенціалу основного капіталу в Україні. Описано стратегії втручання держави в інвестиційну діяльність. Визначено місце України у міжнародних рейтингах щодо сприятливих умов інноваційної діяльності, а також наведено структуру іноземного інвестування. Запропоновано ряд заходів щодо поліпшення інвестиційного клімату України.