ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В УКРАЇНІ ЯК СКЛАДОВА ЗАГАЛЬНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Вікарчук, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто необхідність інновацій в організаційній, виробничій, фінансовій, науковій сферах. Запропоновано створення механізму управління інноваційними процесами та системи інноваційного менеджменту на підприємствах.