КЛАСИФІКАЦІЯ ДОХОДІВ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Бірюченко, Світлана Юріівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано види доходів за різними літературними джерелами, виділено основні класифікаційні ознаки та запропоновано єдину класифікаційну систему доходів персоналу підприємства.