ВПЛИВ ТЕОРІЇ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ НА ВИНИКНЕННЯ НОВИХ ОБ’ЄКТІВ ОБЛІКУ - Ющак, Жанна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано сутність трансакційних витрат та визначено їх вплив на ведення діяльності суб’єктів господарювання та формування нових об’єктів обліку.