ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено актуальні питання організаційно-методичного забезпечення внутрішнього контролю застосування методів оцінки об’єктів бухгалтерського обліку вітчизняних підприємств.