БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ІНВЕСТИЦІЙ В ОБЛІГАЦІЇ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА РОСІЇ - Рудейчук, Світлана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано сучасний стан бухгалтерського обліку інвестицій в облігації в Україні.Проведено порівняльний аналіз обліку облігацій в Україні та Росії.