ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ЯК ЗАСІБ СПРАВЕДЛИВОГО РОЗПОДІЛУ РЕСУРСІВ: ДОСВІД МУСУЛЬМАНСЬКИХ КРАЇН - Рабошук, Аліна Володимирівна; Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості формування фінансової звітності у мусульманських країнах з метою забезпечення справедливого розподілу ресурсів; запропоновано зміни до українських форм фінансової звітності (зокрема, балансу) з урахуванням зарубіжного досвіду.