МЕТОДИКА АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ УДОСКОНАЛЕННЯ - Петренко, Наталія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито проблемні питання методики аудиту, визначено сутність понять достовірна та фальсифікована фінансова звітність, запропоновано методику дослідження форм фінансової звітності під час аудиту.