АУДИТ ЗВІТУ ПРО РУХ ГРОШОВИХ КОШТІВ: МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ - Переймивовк, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено особливості методики аудиту звіту про рух грошових коштів з розкриттям запропонованої методики аудиту звіту про рух грошових коштів, що базується на методах формування вказаного звіту.