ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МАРЖИНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ - Назаренко, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано підходи науковців щодо методики здійснення маржинального аналізу,виділено основні етапи та процедури його здійснення.