ОСОБЛИВОСТІ ПОДАТКОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОБЛІКУ ОРЕНДНИХ ОПЕРАЦІЙ - Литвиненко, Ірина Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Стаття присвячена дослідженню існуючих підходів до обліку податкових розрахунків, пов’язаних з орендними операціями, та надано рекомендації щодо усунення перешкод для створення оптимальної системи оподаткування.