ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТЕОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В АНГЛОМОВНИХ КРАЇНАХ ЧАСТИНА 1 - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості історичного розвитку теорії бухгалтерського обліку в англомовних країнах до 60-х рр. ХХ ст.