МЕТОДИ ЗБОРУ АУДИТОРСЬКИХ ДОКАЗІВ СЛУЖБОЮ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТА - Каменська, Т. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено питання методів збору аудиторських доказів службою внутрішнього аудиту.Визначено їх сутність та надано характеристику.