ПОЗИКОВИЙ КАПІТАЛ ЯК СКЛАДОВА КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА: МІСЦЕ ТА БУХГАЛТЕРСЬКА ПРИРОДА - Зеленіна, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано та обґрунтовано сутність та бухгалтерську природу позикового капіталу та визначено його місце в складі капіталу підприємства.