МЕХАНІЗМ УКЛАДЕННЯ І ВИКОНАННЯ Ф’ЮЧЕРСНИХ УГОД: ОБЛІКОВО-ВИТРАТНИЙ АСПЕКТ - Дема, Дмитро Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто механізм укладення і виконання ф’ючерсного контракту на товар та визначено витрати, які при цьому виникають у підприємства і відображаються у системі бухгалтерського обліку.