КОНТРОЛЬ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Бєлік, Вадим Данилович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретичні основи контролю та його місце у системі управління підприємством.