СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬЗ ПРОБЛЕМ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Пономаренко, Євгенія Броніславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено вивчення та узагальнення матеріалів навчально-практичної літератури з питань діяльності корпорацій, що розглядаються вітчизняними та зарубіжними науковцями.