ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ МОДЕЛЕЙ ГОСПОДАРЮВАННЯ З УРАХУВАННЯМ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Марцишевська, Юлія Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Запропоновано методику формування підприємницьких моделей господарювання з урахуванням фінансово-кредитного забезпечення в реальних умовах виробництва сільськогосподарської продукції.