ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ - Александрова, Марина Михайлівна; Полчанов, А. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються питання необхідності стратегічного фінансового управління у страховому бізнесі, сутності фінансової стратегії страхової компанії, принципів її розробки.