УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначена сутність та обґрунтована необхідність змін та управління ними в сучасних умовах господарювання, визначені причини неприйняття змін та запропоновані можливі варіанти їх зменшення та процедура управління змінами на підприємстві.