ДІАГНОСТИКА ТА ПРОЕКТУВАННЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ НА АВТОМАТИЗОВАНИХ РОБОЧИХ МІСЦЯХ - Писаренко, Борис Андрійович; Проценко, Наталія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються методологічні основи управління трудовими процесами на автоматизованих робочих місцях. Розроблена програма діагностики та проектування трудових процесів на автоматизованому обладнанні, яка дає змогу підвищити ефективність функціонування автоматизованих робочих місць.