ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ КРАЇНАМИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ СВІТОВОГО РОЗВИТКУ - Місяць, Тетяна Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Порушуються актуальні питання економічного співробітництва між країнами в умовахтрансформаційних процесів у світовій економіці. Виявлено зміст ефективності як економічної категорії та методології щодо оцінки ефективності економічного співробітництва. Проаналізовано особливості даного співробітництва на прикладі України та СОТ.