КОМПЛІМЕНТАРНІ ЕФЕКТИ ОБ’ЄДНАННЯ КОРПОРАЦІЙ - Марченко, Валентина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто джерела виникнення компліментарного ефекту злиття та фактори, що його формують.