ОЦІНКА ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СІЛЬСЬКИХ ЦЕГЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Коваленко, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто зміст категорії "трудовий потенціал", обґрунтовано необхідність удосконалення методичних підходів та здійснено оцінку трудового потенціалу сільських цегельних підприємств у ринкових умовах господарювання.