ПЕРЕДУМОВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ТА РОЗВИТКУ КОНТРОЛІНГУ В ПОШТОВІЙ СФЕРІ - Гуркова, Олександра Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено та сформульовано основні особливості передумови впровадження і розвитку контролінгу в структурних підрозділах УДППЗ “Укрпошта” на прикладі Одеської дирекції.