ТРАНСАКЦІЙНІ ВИТРАТИ ДОГОВІРНОГО ПРОЦЕСУ: ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ - Ющак, Жанна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено склад трансакційних витрат, що виникають на стадіях договірного процесу та запропоновано методику їх облікового відображення в розрізі конкретного договору.